Fia-lotta <3

Jag longerade Fífa och det gick jätte bra, Första gången gjorde jag det i skritt bara några varv i vardera håll. Sedan efter ett tag nu har jag tagit något varv i valfri gångart(fråga inte var det var för gångart, haha). Hon är duktig!


Har varit ute och gått med henne också, hon är jätte duktig!


Fífa från Hestra är häst skygg! :O Det är säkert silver som har gjort henne det, träffade nya hästar på vägen igår, stackars Fífa hon vet ju inte vad hon ska göra hon ställer sig där och bara kollar och gör någon konstig hund ställning och ryggar bakot som om hästarna skulle annfalla!


JIPPIE!!!

Idag har jag haft världens duktigaste häst! Jag lastade fífa och hon gick bara rätt in, vi hade tagit bort mitt väggen och så, hon bara klampade rätt in, då gick hon in unter bommen och slog huvudet i den men nej nej inte blev hon rädd inte, hon stod stilla.
Jag gick ut med henne och vi tog bort den också, sedan fick vi in och jag stod och borstade henne där. COOL LUGN HÄST!
Jag longerade henne också, bara i skritt några varv. Det gick jättebra! :)

FÌFA JAG ÄLSKAR DEJ ! <3

oj då

Orkar inte blogga så mycket längre, Men idag har jag i alla fall grejat med henne. Jag borstade henne och greja, jag tog en svamp och vatten och tvättade henne, det gillar hon inte hon sparkade mig på benet, bredvid knät. Tur att det inte var mitt på knät ;)

Men jag älskar FÍFA! :´)

RSS 2.0